PR/Referanser

Da jeg traff Ann-Peggy første gang var jeg nedbrutt på alle mulig måter, og fortært av smerter og kronisk sykdom. I vårt første møte opplevde jeg regresjonsterapi og viktigheten av å heale sitt indre barn. Videre fulgte hun meg opp over telefon, og det var som å snakke med en gammel venn.

Videre ble jeg invitert til å delta på Hjerteveien som ble holdt i Lyngen utenfor Tromsø. Det var en heftig og herlig helg fylt med hjertevarme og healing, og en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme. Lyset skinner sterkest i mørket, sies det, og for meg var det Ann-Peggy, for mitt eget lys var blåst ut for lengst. Hun tente håp i meg, ankret meg, og igangsatte meg til å starte min healing prosess. Der helsevesenet har sviktet meg har Ann-Peggy plukket meg opp. Makan til hjertevarme og inspirasjon skal man lete lenge etter.

Nå er jeg medisinfri og smertefri, og nært symptomfri fra alle “kroniske” sykdommer, og kan le av at mine leger trakk på skuldrene og fortalte meg at jeg bare måtte lære meg å leve med smerter. Nå rir jeg jevnlig igjen, jobber i stall annenhver helg, tatt opp malepenselen etter 15 år pause og holdt to utstillinger med mine kunstverk. Solo! Jeg er så stolt av meg selv og jobben jeg har gjort, og er for alltid takknemlig til Ann-Peggy som hjalp meg igang. Jeg anbefaler henne på det varmeste ❤️. Finn deg en shaman, finn Ann-Peggy! 

– Mona-Lisa Hyllmark.

Ann-Peggy har vært en gave for hele familien.
Vårt eldste barn «Mia» på 9 år har slitt med fobi og angst i noen år. Sommer halvåret har vært verst da insekter – og spesielt veps – har gitt Mia hysteri.
Familien var i flere år fastlåst til hjemmet på grunn av Mias angst. Hun ville ikke være ute med venner, gå til skolen, og hun begynte å isolere seg mer og mer. Familien ble begrenset i alle sine aktiviteter.
Vi fikk kjennskap til Ann-Peggy gjennom bekjente. Vi var noe skeptisk, men hadde samtidig ingenting å tape på å kontakte henne. Mia hadde en time med Ann-Peggy. Det som skjedde etterpå var utrolig.
Ting snudde over natten for oss. Fra å ha flere hensyn og utfordringer, ble disse borte på en eller annen måte. Mia turte plutselig å være ute å leke uten å være redd på sommeren, var mer sammen med vennene, og skolevegringen forsvant. Hun var rett og slett som ett nytt barn. Vi er overrasket over at det kunne snu så fort. Både hjemme, på skolen og i fritiden har ting blitt annerledes.
Vi kan bare takke så mye og anbefaler virkelig andre familier å motta hjelp om deres barn har sosiale utfordringer.

– Mamma Stine.

Ann-Peggy er god på følelser. Hun er trygg, og kan å trykke på de rette knappene.
Hun kan være tøff – sparke meg videre, men hold også igjen de gangene jeg har behov for å være tålmodig.
Jeg får fortsatt hjelp av psykisk helsevern. Det som skjer når jeg vise følelser ved innleggelse er at jeg blir anbefalt medisin på det sterkeste; Det gjør meg utrygg og redd, fordi medisinene er en flukt, og derfor en risiko for meg. Det kan gjøre slik at jeg går til det punktet at jeg innagerer eller utagere. Da er det god gammeldags reimeseng og vold som har løsningen jeg har fått. Dette blir gjerne et nytt traume for meg.Rolig, dyktig og trygge folk har i en slik situasjon fått meg rolig. Da trenger jeg dyktige folk som Ann-Peggy.
Jeg synes det er trist at vi i 2016 fortsatt har svært få mennesker som er dyktig på følelser og til å hjelpe andre frisk i psykisk helsevern.
Jeg er svært takknemlig for å få coaching av Ann-Peggy som tåler følelser, og vet hvilke arbeidsoppgaver hun skal gi meg sånn at jeg også tåler mine følelser.
Det at hun ikke sykeliggjør mine følelser, gjør at jeg lettere aksepterer de og da blir de også mindre farlig.

– Kine Gjermstad, 24 år. 

Du har gitt meg og sikkert mange, mange flere tro og håp om at det faktisk er greit å vær seg selv! Det er noe du har lært meg, at jeg er meg selv fullt ut og det skal du ha all takk for.
Du har gitt mennesker rundt oss så mange sjansa fordi DU har troa på dem selv om alle andre rundt har gitt dem opp! Du er tålmodig og har troen på at selv det umulige kan gå!
Jeg har sett deg kjemp kamper som for lengst er tapt… Du er streng og klar på dine grense og regla og så lenge folk følg dem så gir du ikke opp noen ting!

– Jente, 16 år. 

Jeg synes du er flink til å høre etter når vi snakker til deg, du klarer liksom se ting fra ungdommenes side. Jeg vil alltid prate med deg og din personlighet får meg til å ville snakke med deg. Du er jo morsom og ungdommen kan tulle med deg. Du er rett og slett der når vi trenger deg!!!
Det merkes at du har kunnskapsrik erfaring og stor innsikt i livet, og at du er en person som oppriktig er der og som vil vårt beste.
Synes du er en herlig person jeg.

– Jente, 17 år.

Ann-Peggy er helt RÅ med sine kunnskapsrike erfaringer og utrolige innsikt i livet, en person som oppriktig er der og som vil DITT beste!

– Jente, 16 år.

Du lærte meg å se det beste i folk.
Til og med de folkene jeg hatet…
Og din livsglød løfter sinnsstemningen til oss ungdom som du berører.
OG du er omtenksom, elskbar, og gladgivende.

– Gutt, 17 år.

Dine absolutt sterkeste kvaliteter handle om din konstante imøtekommenhet og positivitet. Du har jo et humør som er svært smittende som for meg alltid har vært svært fint å møte i perioder der vi som arbeidsteam har trengt det. Jeg oppleve jo å at du har en nestekjærlighet for alle du har rundt deg i så stor grad at du glemme av å ta vare på deg selv. Du har et stort hjerte som jeg håpe du tar vare på før du jobbe deg ihjel.

– Mannlig arbeidskollega.

Jeg opplever at du viser omsorg i alt du foretar deg, jobb, familie, venner, ukjente. Du gir meg lov til å være fullstendig fri sammen med deg. Alt blir satt ord på og du dømmer ikke. Jeg føler meg trygg, verdsatt, sett, hørt. Du lytter både med sjel og sinn og har stor forståelse for flere sannheter enn din egen. Med din sårbarhet, ærlighet, modighet, glede refleksjon og ikke minst humor og latter får du fram det beste i meg!!! Du er helt utrolig spesiell Ann Peggy, en gave 💜

– Kvinnelig arbeidskollega.

Ann-Peggy er med sin positive energi en stor inspirasjon for meg. Jeg hadde for en tid tilbake et ønske om å bli enda mere strukturert. Jeg bestemte meg for å få meg en coach som kunne gi meg det push jeg trengte og som kunne ta meg trinn for trinn i gjennomføringen av mitt prosjekt på å bli en strukturert dame. 💜
Jeg er så glad valget falt på Ann-Peggy.
Hun har med sin stødige hånd ledet meg hele veien med hjelp av verdens beste coaching program. Hun har vært til stor inspirasjon og veiledet meg på en meget stødig måte. Jeg er selv coach og anbefaler Ann-Peggy på det sterkeste… Hun er gull for meg og jeg er blitt mye mer strukturert, hurra Digge deg Ann-Peggy… 💜
.. og vet at du kan hjelpe mange. 💜

– Mariann Vårtun.

Å få coaching av Ann-Peggy har vært en fantastisk fin opplevelse. Hun e veldig god på å stille de riktige spørsmålene og man kommer fort i prosess. Selv om vi har nære relasjoner så har ikke det vært et problem. Vi bytter fort fra veninne-prat til terapeut-prat.
Ann-Peggy er en fantastisk raus og vennlig person som bobler over av livsglede. Det er ikke vanskelig å «lette på lokket» ilag med henne. Hun har ikke et fnugg av fordommer i seg og man føler seg utrolig godt ivaretatt ilag med henne. Hun har dessuten stor livsvisdom – noe som føles som et stort pluss.
Jeg er veldig takknemlig for at nettopp hun er i mitt liv 💜

– Jill-Åse Johansen.

Jeg har kjempe utbytte av timene med Ann-Peggy. Hun utfordrer meg til å finne følelsene som ligger bakenfor. Hun har også bakgrunn som Gestaltterapeut og er svært god på å lirke ut av meg ting jeg ikke har tenkt over tidligere. Jeg har kommet mer i kontakt med mine følelser. Hun er strukturert og jobber målrettet.
Ann-Peggy er kunnskapsrik, varm, har humor og HUN SER DEG.
PS: Du må være forberedt på å gå noen runder med deg selv.

– Aina Myrvold.

Ann-Peggy er en meget erfaren og kunnskapsrik coach.
Jeg som ansatt i firmaet opplevde å bli sett som individ og ble tatt på alvor. Hun fant løsninger framfor hindringer. I tillegg fant hun ut hva akkurat vår bedrift hadde utfordringer med og trengte.
Oppgavene vi fikk tildelt var morsomme, kreative og avslørende. Det ble mye latter og tårer.
Terskelen for sykefraværet er hevet, samtidig som viljen for samarbeid og miljø er bedret.

– Mikis Olsen.

Jeg er i gang med å gjenbygge meg selv etter lengre varende sykdomsperiode.
Jeg har hatt gleden av å sparre med Ann-Peggy og jeg opplever at det var et godt valg jeg gjorde.
Hun er meget tilstede under sesjonene (skype). Vi har en god tone, hvilket for meg er helt avgjørende. Jeg opplever at hun oppriktig bruker sin livserfaring og øvrig kunnskap til å veilede meg til det beste for meg. Hun lytter til hva jeg har å si, og møter meg der jeg er.
Jeg opplever henne som trygg, ærlig, samt vennlig i sin kommunikasjon – men også at hun har en overordnet plan over hva vi skal igjennom sammen.

– Lotuz Nordhaug.

Jeg kan varmt anbefale Ann-Peggy som terapeut og samtalepartner.
Ann-Peggy er en person som byr på mye av seg selv. Hun er lett å prate med, sympatisk, godt på å skape tillit slik at ting ufarliggjøres og blir lett å snakke om. En terapeut skal møte med respekt, vennlighet, interesse og forståelse for det pasientene har behov for å snakke om, og at ting er blitt som det er. Alle disse egenskapene har Ann-Peggy til fulle i kraft av den ekte personen hun er.
Jeg har i mange år jobbet i somatikken og på psykiatrisk sykehus der jeg har erfart hvordan ting fungerer. Det er dessverre mye dårlig behandling og klagesaker på grunn av mangelfull kompetanse, og uheldige måter pasientene bli møtt på. Her tenker jeg særlig på den dårlige relasjonen pasienter har til psykologer, psykiatere og leger.
Erfaringer som psykiatrisk sykepleier i psykiatrien har vist meg krenkende holdninger fra psykologer og psykiatere i behandling av mennesker i kriser. I møte med det offentlige helsevesenet har mange opplevd å bli dårlig behandlet, ikke tatt alvorlig, ikke respektert og møtt med en nedlatende holdning.
Hos Ann-Peggy får du salve som healer og lindrer. Hun er en vennlig og forståelsesfull person som møter sine medmennesker med respekt og ekte interesse. Ann-Peggy har i tillegg healing krefter og mange andre gode verktøy.
Hos henne blir du møtt med tålmodighet og respekt. Ann-Peggy har så gode kommunikasjonsevner at jeg skulle ønske hun kunne undervist særlig leger i hvordan man snakker med mennesker, for å få til den positive kontakten som er viktig for at behandlingen skal være god.

Med vennlig hilsen «Cecilie».

Ann-Peggy er ei fantastisk dame jeg har lært å kjenne. Ho er varm, lun, herlig og dønn ærlig. Ei dame som deler fra sitt innerste hjerte for å hjelpe andre på sin livsvei.
Ann-Peggy utstråler solskinn og glede, smilet ligg lett tilgjengelig. Jeg kjenner jeg blir glad i heile meg når jeg tenker på og snakker med Ann-Peggy. Hun får meg til å tenke på hjertet. Hjertet for meg er godhet, takknemlighet og kjærlighet. Livet er en liten strabasiøs oppgave, ei utfordring vi må løse på best mulig måte. Det å ha Ann-Peggy på min side som coach gjør at jeg går trygt framover i leida mi. Om jeg ikke helt klare å gå stegene uke for uke, får jeg et klapp på skuldren og mange gode ord fra Ann-Peggy. Hun er stødig, klar og følger meg på riktig veg. Jeg synes det er godt og betryggende og vite at jeg er ivaretatt og blir hørt i hva jeg har å fortelle.
Vil anbefale Ann-Peggy på det varmeste.

– Beate Flataker.