Artikler og Intervjuer

Artikler og intervjuer

ARTIKKEL

- Jeg vil skape endringer - Tara nr. 8 mai 2021

Hun mistet eldstesønnen Aleksander i 2015. Han valgte å ta sitt eget liv. – Vår viktigste fremtidsressurs er de unge, vi må ikke miste flere, sier Ann-Peggy Hjerte Divine fra Ersfjordbotn, aktuell med boken “Helsebibelen – Tenk med hjertet. Forstå ditt barn, vår helse og kulturpåvirkningen“.

ARTIKKEL

- Til slutt ga han bare opp

Aleksander fikk kreft som 3-åring, slet senere på skolen og hadde mye smerter. Som 21-åring tok han sitt eget liv. – Han hadde et kronglete og utfordrende liv, sier mamma Ann-Peggy.

PODCAST

Marianne møter mennesker

Marianne snakker med Ann-Peggy om psykisk helse, forebyggende helse og livet.

ARTIKKEL

- Ann-Peggy mistet eldstesønnen i selvmord

Da Ann-Peggys sønn tok livet sitt, knapt 22 år gammel, valgte hun åpenhet. Gjennom å ta vare på seg selv kan hun være der for sine fire andre barn – og for andre i sorg.

ARTIKKEL

- Jeg prøver å snu krisen sånn at jeg kan hjelpe andre

Da Ann-Peggys sønn tok livet sitt, knapt 22 år gammel, valgte hun åpenhet. Gjennom å ta vare på seg selv kan hun være der for sine fire andre barn – og for andre i sorg.

Podcast

Helhjerta er en podkast om menneskemøter og helse. Den har etablert seg som en populær podkast hvor du møter mennesker i helsetjenesten som forteller om jobben og historien sin, i en varm og helhjerta samtale med Heidi Skutlaberg Wiig.

Fra psykisk uhelse til sjaman i eget liv. Opptak fra september 2022.

For Ann-Peggy er psykisk uhelse en hjertesak. Psykisk uhelse beskriver hun som at livet blir for krevende, og at man mister balansen. Ann-Peggy er opptatt av at vår viktigste fremtidsressurs er de unge. Vi må snakke om det viktige, vi må lytte og vi må våge å møte alle ungdommene på ulikt vis ut ifra hvem de er. Hvordan kan man gjenvinne balansen og hvordan møter man ungdom i krise?

Podcast

Love Joy and Heartset. Podcast med Heidi Marja Norman. «Møtet med Ann-Peggy Hjerte Divine». Publisert 21.februar 2023

Det var helsen som bragte Ann Peggy inn på den spirituelle veien. Hun er sosionom, gestaltterapeut og traumeterapeut av yrke, men til tross for å være terapeut så kollapset hun i 2013. Ann Peggy fikk beskjed fra legen at hun kom til å dø. Du kan lytte til hennes sterke historie her.