Foredrag/Kurs/Tjenester

Foredrag/Kurs/Veiledning

Jeg tilbyr tjenester for barn/unge/foreldre/privatpersoner, samt grupper, bedrifter og større «event».

Tilhører du en av de tre siste kategoriene kan du kontakte meg for videre informasjon.

Foredrag og «event» blir skreddersydd tilpasset deres ønske.

Jeg har jobbet på arbeidsplasser for å redusere sykefravær og øke samholdet i felleskapet. Det kan være en gangs foredrag/kurs eller et forløp som strekker seg over måneder eller år. Jeg er god på å se system og grupper som helhet, og å gi innspill som vil tilføre bedriften og gruppen forhøyet bevissthet på kommunikasjon og relasjonsforståelse.

Personlig veiledning gir bevisstgjøring og styrking av egne ressurser og egenskaper. Jeg har hjulpet barn og unge med fobier og mentale sykdommer. For utenom egne barn og venners barn har jeg hjulpet barn ned til 5 år alder. Barn er som regel meget kjapp til å snu «tankefeller» og ubalanser. De fleste barn og unge har som regel en samtale-/behandlingstime før de er kvitt sine mentale utfordringer.
Jeg kan ikke gi noen garantier annet enn å vise til tidligere resultat.

Jeg har jobbet med angst, depresjon, selvmordstanker, spiseforstyrrelse, selvskading, avhengighetsproblematikk, utenforskap/mobbing og overgrepstraumer.


Veiledning og eventuell terapi med barn/ungdom koster kr. 1550,- for første time og kr. 950,- for time nummer to og tre. (Foreldreveiledning er inklusiv ved behov) Oppgaver, øvelser og videoer i etterkant av timene er inkludert i prisen.

PERSONLIG oppfølging – Motivasjon og transformasjon.

Personlig oppfølging er for de som har sykdom og en smertekropp som vestlig medisin ikke kan hjelpe med. Jeg anvender energimedisin, ayurveda, yoga, mental trening, hypnose, EFT Power (emotional freedom techniques Power), intuisjon og høyere kilde-energi.  Hvis du er klar for å virkelig transformere livet og ta 100% ansvar for egen helse kan dette være en løsning for deg. 

Det finnes ALLTID en løsning for all sykdom, selv om vestlig medisin ofte mener at sykdommer er livslange. Sykdom er i en helhetlig energiforstålese stagnert energi i kroppen. Om du har fått en diagnose som for eksempel kreft, fibromyalgi, ME, urinsyregikt, revmatiske sykdommer (all type betennelsessykdommer) mentale sykdommer og kroniske sykdommer vil personlig oppfølgings-timer bidra til større tilfrisking og smertelindring.

Først time koster kr.1.550,- 

Bruk kontaktskjema for mer informasjon.

Ta kontakt ved individuelle behov, spørsmål og priser.